Hvad tilbyder vi?

   > Nyeste Cases Fremsyn


Branding: Corporate Identity & ProduktStrategi & konceptDesign: CPI, Logo, Produkt, Emballage mv.Reklame & markeds-
førings kampagnerIntegrere Internet i produkt-koncepterOptimer & Digitaliser forretningsmodellenInternet: Design & Udviklingkurser og seminarStrategi & Konceptudvikling

Strategi & Konceptudvikling

Konceptets eksistensberettigelse
Man lægger mest mærke til konceptet, når det ikke er der, eller ikke er formuleret skarpt nok. Af og til ser man en kampagne, hvor de forskellige elementer ikke hænger ordentligt sammen. Annoncerne er måske OK, men hvad er sammenhængen med f.eks. tv-spottet? Og går man ind på virksomhedens webside, er der heller ingen synergi at spore med den aktuelle kampagne. Det er et symptom på, at der er noget galt med konceptet.

Lige som det er konceptets rolle at skabe sammenhæng er konceptet også en afgrænsning. Konceptet er med andre ord et rum til at udvikle ideer inden for. Rummeligt nok til mange forskellige ideer og nuancer – men ikke være så stort, at "anything goes".


For at gøre konceptet mere gennemskueligt, arbejder vi med konceptbegrebet i to dimensioner, strategisk og markedsføringsmæssigt.


Strategisk
Strategisk sikrer konceptet, at virksomhedens produkt-budskaber og værdisæt, der formidles via ”traditionel reklame” også integreres i virksomhedens internetplatform. Det handler om at skabe en kobling mellem den traditionelle reklame og virksomhedens website, der i langt større grad giver kunden en individuelt tilpasset brugeroplevelse, og som giver virksomheden mulighed for konkret at fastholde og udbygge relationen til kunden.

Markedsføringsmæssigt
Markedsførings- og reklamemæssigt sikrer konceptet, at den kreative løsning tager afsæt i og understøtter virksomhedens fastlagte strategi, så den ikke bare tilføjer originalitet, men bruges aktivt til at udtrykke virksomhedens brandværdier i formidlingen af virksomhedens forskellige budskaber. Koncepter funger her også som et rammesæt, der sikrer at substansen i virksomhedens budskaber og værdier formidles ens – uanset medie.


Det er afgørende, at der er sammenhæng mellem strategien, konceptet og den kreative løsning – og at de forskellige medier spiller sammen med og understøttes specielt af Internet platformen. Oplever kunden ikke et ensartet indtryk af virksomhedens kommunikation og dens image, fremstår virksomheden som utroværdig. Derfor er det vigtigt at enhver markedsføringsindsats såvel som branding tager udgangspunkt i virksomhedens eksisterende image.


Brug os som sparringspartner, som problem knuser, idé-generator eller som djævlens advokat, når virksomheden skal udvikle nye koncepter for nye brands, produkter, services eller forretnings idéer.

Hvad enten det handler om at starte helt fra bunden eller at sparke liv i et hensygnende projekt. Vi hjælper med at designe og visualisere identiteten, udvikle konceptet og kortlægge brandpositionen samt med at identificere og beskrive hvad der skal drive positionen (og virksomheden) fremad.
At komme videre...
>

Ligner andres produkter dine? Eller værre; ligner dine produkter de andres?
Læs mere


At komme foran...

>

Ingen kommer foran ved at gå i andres fodspor.
Læs mere


Nyhedsmagasinet:
> Kun 2 ud af 10 topledere kan tegne et billede af virksomhedens fremtid og vision. - Kan du?
Læs mere

10 Profetier om fremtiden
> Vores 10 bedste bud på dine udfordringer om 3, 5 og 10 år.
Læs mere
Fremtiden er her allerede
>

Om mindre end 10 år vil over 90 % af din markeds-føring forgå via Internet. Er du parat til det?
Læs mere


HOME   |    KONTAKT   |    SITEMAP   |    Copyright © 2004 Forezight. All rights reserved.